int(5519)

5 ok, amiért a Trans.eu platform ideális eszköz a kabotázsfuvarozásra

trans.eu_cabotage_transport

Napjainkban az úgynevezett kabotázsfuvarozás egyre népszerűbb a fuvarozó és fuvarszervező vállalatok körében. Ez az eredeti szállítás potenciáljának nagyobb kiaknázása. Amikor a jármű a kirakóhoz ér, nem kell azonnal visszafordítani, hanem akár további rakományokat lehet keresni az adott területen, egy kevés ideig „barangolni” és így több pénzt hozni a cégnek.

A Trans.eu platform ideális eszköz az ilyen típusú fuvarozáshoz. Íme az okok, hogy miért:

1.) Több érdekeltségi pont a térképen

A Trans.eu lehetővé teszi, hogy annyi érdekeltségi pontot határozzon meg a térképen, amennyit csak szeretne. Áttekintést kap arról, hogy melyik útvonal a legjobb az Ön vállalkozása számára. Természetesen könnyen lehet módosítani az útvonalat egy pont vagy az útvonal áthúzásával.

trans.eu_cabotage_transport

2.) A költségek kiszámítása

Miután megadta az útvonalat a Trans.eu platformon, az automatikusan kiszámítja a költségeket. A program kiszámítja a pontos távolságot, majd kiszámítja az útvonal költségét, amely áttekintést ad a fuvar jövedelmezőségéről.

3.) POI a térképn

POI (Point of interest), vagyis az úgynevezett érdekeltségi pontok az útvonalon segítenek megtalálni a szabad rakományokat, a szabad autóajánlatokat és egyéb hasznos információkat, amelyek érdekelhetik a kívánt útvonalon. Beállíthaja a maximális távolságot az eredeti útvonal vonzáskörében 5 km-től 200 km-ig.

trans.eu_cabotage_transport

4.) A járművezetőknek nyújtott előnyök

A Trans.eu platformnak számos előnye van a járművezetők számára a kabotázsfuvarozáson belül. Mivel a járművezetők nem ismerik az útvonal részleteit, a Trans.eu megkönnyíti számukra az ingyenes parkolók, benzinkutak, autószerviz, orvosi létesítmények és egyebek megkeresését. A térkép azokat az ikonokat mutatja, amelyekre a járművezetőnek szüksége van. Ez az információ olyan POI-ból származik, amelyet a TransParking Users közösség folyamatosan fejleszt. Csak választania kell.

5.) Megbízható járműfigyelés

A Trans.eu platform több mint 80 GPS-szolgáltatóval működik együtt. Ennek segítségével valós időben figyelheti a flottáját. Emellett a módosított térképmodul tájékoztatást nyújt a teherautókról és a jelenlegi közlekedési helyzetről. Tehát az alkalmazott, aki a fuvart tervezi teljes információkat kap.

    Szeretne többet tudni?
    Szakértőnt felveszi Önnel a kapcsolatot.

    Kapcsolódó cikkek: