int(5517)

Trans.eu Platformunda Sertifikaların Önemi

Yük sahipleri ve taşıyıcıların eşleşmesindeki en etkili faktörleri biliyor musunuz?  Trans.eu Platformunda sertifikaların firmanızı nasıl cazip hale getirdiğini ve tercih edilme olasılığını arttırdığını öğrenmek ister misiniz?

Trans.eu Platformunda yük sahibi yüklenicisi ile olan iletişimini hızlı şekilde tamamlayarak nakliye siparişini oluşturmayı hedeflemektedir. Bu sebeple yüklenici firmaların profillerinde sergilenen sertifikalar çok büyük önem taşımaktadır çünkü yüklenici firmaların konusunda yetkinliğinin olduğunun göstergesidir.

Yük sahipleri için taşıyıcı firmaların hizmet kalitesine ne kadar önem verdiğini belirten göstergeler arasında müşteri çıkarlarını güvence altına alan hükümlerden oluşan OCP politikaları, en yeni Avrupa emisyon standartlarını takip etmek, tedarik zincirindeki riskleri tespit etmek gibi başlıklar yer almaktır.

Sertifikalar en iyi yükle eşleşmenize nasıl yardımcı olur ?

Sertifikalar, sadece potansiyel müşterileriniz için değil SmartMatch algoritması için de çok önemlidir. Çünkü SmartMatch algoritması kullanıcılarına en uygun teklifleri sunmak için yaratılmış akıllı teknoloji sistemidir ve firmaları eşleştirirken dikkat ettiği en önemli unsurlardan biri sertifikalardır. Bu sertifikalar sayesinde taşıyıcıların daha iyi siparişlerle eşleşme şansı oldukça yükselir.

ISO 28000, TCC Elite, TCE Elite veya TCF Elite sertifikalarına sahipseniz, bu sertifikaları manuel olarak sisteme tanımlamanıza bile gerek yoktur. Sistem tarafından gerçekleştirilen denetim sonucunda otomatik olarak firma profilinize eklenmektedir.

    Bu konuda daha fazla bilgi edinmek ister misiniz?
    Danışmanımız sizinle iletişime geçecektir.

    Benzer gönderiler: