int(5511)

Goodloading: greitas ir paprastas būdas paskirstyti krovinius

Goodloading: greitas ir paprastas būdas paskirstyti krovinius Ašių apkrovos paskirstymas

“Goodloading” – tai vienintelė rinkoje laisvai prieinama online programa, leidžianti patogiai ir greitai išdėlioti krovinius transporto priemonėje. Programa buvo sukurta, kaip įrankis leidžiantis protingai apskaičiuoti pakrovimo erdvę. Daugiau jokių brėžinių ir skaičiuotuvų – išmanioji programa viską padarys už Jus.

“Goodloading” leidžia vartotojui pasirinkti pakrovimo erdvę, nurodyti krovinių matmenis, pasiūlyti krovinio išdėstymo variantus bei pridėti tinkamas transporto priemones. Taip pat vartotojas turi galimybę pasidalinti savo sukurtu projektu su kolegomis ar kitomis įmonėmis. Taip pat svarbu yra tai, kad programa yra laisvai prieinama per naršyklę, taigi ja gali naudotis visų operacinių sistemų naudotojai (Windows, MacOs bei Linux), tereikia turėti prieigą prie interneto.

Šiuo metu, kai ypač svarbu reaguoti į transporto rinkos poreikius, programos kūrėjai nuolat bendradarbiauja ir klausia savo vartotojų apie funkcijas, kurias jie nori matyti programėlėje. Jūsų pastabų kūrėjai laukia adresu integrations@goodloading.com

“Goodloading” lengvai prieinama per naršyklę. Jums tik reikia turėti prieigą prie interneto ir užeiti į puslapį goodloading.com

DĖMESIO!!! Visą Gegužės mėn. taikoma 30% nuolaida norintiems prisijungti prie “Goodloading” bendruomenės. Taip pat yra galimybė užsakyti pilną programos versiją savaitei tik už 2 .

“Goodloading” programos privalumai

Ašių apkrovos paskirstymas

Pradėjus virtualų krovinio išdėstymo projektą, programa iškart parodo ašies (-ių) apkrovą transporto priemonėje. Yra galimybė pasirinkti jau programoje esančią transporto priemonę arba pridėti savo. 

Galimybė pakrauti kelias transporto priemones vienu metu

Norint pakrauti daugiau nei vieną transporto priemonę vienu metu, programa automatiškai paskirsto krovinius per jūsų pasirinktas mašinas. Taip pat yra galimybė pridėti savo kėbulo tipus norint išdėstyti krovinius ant padėklų ar keliuose konteineriuose. 

Pastabos projekte

Kiekvieną projektą galima išsaugoti vartotojo paskyroje, dalintis jo nuoroda su kitais arba tiesiog atsisiųsti, kaip PDF failą. Programa leidžia vartotojui pridėti savo komentarus arba pastabas prie projekto, o tai yra ypač svarbu tais atvejais, kai projektu reikia dalintis su kitais darbuotojais ar įmonėmis. 

Galimybė greitai išsaugoti pridėtus elementus

Pridėjęs savo transporto priemonės ar krovinio matmenis, vartotojas gali automatiškai išsaugoti šiuos elementus savo paskyros bibliotekoje.

Konteineriai ir kt.

Programa sukurta kaip pagalba pakraunant puspriekabes, bet tinka ir kitų paviršių optimizavimui kaip konteineriai ir kiti specifiniai paviršiai – tereikia rankiniu būdu nustatyti išmatavimus.

DĖMESIO!!! Visą gegužės mėn. taikoma 30% nuolaida norintiems prisijungti prie “Goodloading” bendruomenės. Taip pat yra galimybė užsakyti pilną programos versiją savaitei tik už 2 € arba galima išbandyti nemokamą jos versiją.

„Trans.eu“ naujos kartos logistikos platforma

„Trans.eu“ platforma – vienas įrankis, pritaikytas krovinių vežėjams, siuntėjams bei  šiuolaikinėms ekspedijavimo įmonėms. Geriausias darbo įrankis ekspeditoriui:

  • Automatinis ir rankinis užklausų siuntimas vežėjams
  • Krovinių aukcionai – su pasirinkta arba nustatyta kaina
  • Krovinių stebėjimas ir užsakymų valdymas
  • Lengvas ir greitas atsiskaitymas už įvykdytus pervežimo užsakymus
  • Krovinių ir Transporto birža
  • Krovinių pervežimo užsakymai

Prisijunkite prie Trans.eu Platformos

Trūksta krovinių ar transporto pasiūlymų? Gauk prieigą prie daugiau nei 40 000 įmonių pasiūlymų kasdien!

    Ar norite sužinoti daugiau?
    Mūsų konsultantas susisieks su Jumis.

    Panašūs straipsniai: