Napravite nalog i počnite da koristite
Trans.eu razmenu transporta.

Daje vam pristup na preko 5 miliona ponuda utovara i vozila iz cele Evrope.

Unesite svoje ime i prezime.
? Unisite svoju poslovnu adresu elektronske pošte.
? Unesite svoj broj telefona na poslu Unesite broj telefona.
Korak 1/2
Ovime prihvatam da se moji lični podaci koji su navedeni u registracijskom formularu od strane Administratora (Logintrans Sp. Z o.o., ul. Chabrova 4, 52-200 Visoka) i poslovnim partnerima Logintrans Sp. z o.O koriste u marketinške (komercijalne) svrhe kao i prijem komercijalnih informacija elektronskim putem u skladu sa opštim uslovima poslovanja.
#
 • #

  Intuitivni pretraživač će vam pomoći da brzo pronađete najbolju ponudu.

 • #

  Intuitivan obrazac za dodavanje ponude omogucava vam da dodajete dostupna vozila ili utovare.

 • #

  Da li ste u potrazi za ponudom, ali u istom vreme imate mnogo drugih aktivnosti? Sistem ce vas stalno obavestavati u vezi novih ponuda u vezi vasih putanja tako da nista ne propustite.

 • #

  Potupuna automatizacija transportnih naloga - nalog se generise jednim klikom direktno iz ponude. Uštedite vreme i ubrzajte svoj rad.

 • #

  Pre uspostave saradnje sa nekom kompanijom omogućena Vam je jednostavna provera pozadine kompanije, provera solventnosti iste, mišljenja i ocene drugih kooperanata.

 • #

  Zahvaljujući mapama koje imaju integrisan kalkulator troškova, moći ćete na brz način izračunati cenu transporta za određenu relaciju ili čak pronaći jednu od atraktivnih ponuda direktno na mapi.